Zdravstveni test - online testovi fizičkog i mentalnog zdravlja

Zdravlje nije samo odsustvo bolesti nego dobrobit na fizičkoj i mentalnoj razini. Za mentalno zdravlje jako je bitna i socijalna komponenta, kvaliteta međuljudskih odnosa. Online testovi za procjenu vlastitog zdravlja služe samo kao pomoćno sredstvo s ciljem osvještavanja o postojanju zdravstvenih problema na koje inače ne obraćamo dovoljnu pozornost. Aktivno suočavanje s problemom (odlazak na pravi pregled ili testiranje) mnogima je spasilo život ili ga učinilo podnošljivijim.


Depresija-test - otkrijte u kojoj mjeri ste depresivni i trebate li stručnu pomoć.


Autism_quotient - test autizma s 50 pitanja koji se nekad nalazio na portalu MSNBC. Pokušajte što iskrenije odgovarati na pitanja.


Queendom zdravstveni testovi: test anksioznosti, test A tipa ličnosti, test sagorijevanja (na poslu, u obitelji..), test otpornosti na stres (čvrstoće)...


AllTheTest zdravstveni testovi i kvizovi - Što nam je potrebno da se održimo u formi? Koja hrana je zdrava i koje sastojke bismo trebali izbjegavati? Da li držanje dijete i bavljenje sportom uvijek imaju pozitivan učinak na naše tjelesno zdravlje? Smatrate se ekspertom u području zdrave prehrane? Mislite da živite zdravim životom - provjerite koliko. Na istom portalu su i testovi ličnosti vezani uz zdravlje.


Testirati znači znati. Bez sustavnog testiranja se oslanjamo na puko pogađanje. Želite li se pogađati sa svojim zdravljem?

Alzheimer's Test
Gluten Test
Anti-Aging Test
Growth Hormone Test
Immune System Test
A.D.D. Test
Cataract Test
Anxiety Test
Sinusitis Test
Fibromyalgia Test
Digestive Test
Thyroid Test
Vitality Test


Psychcentral - psihološki testovi koji služe kao pomoć u identificiranju simptoma shizofrenije, manične depresije, depresije, manije, poremećaja nedostatka pažnje, anksioznosti, poremećaja hranjenja, opsesivno-kompulzivnog poremećaja, posttraumatskog stresnog poremećaja (popis mentalnih poremećaja). Također, možete ispuniti kratak test: trebam li psihoterapiju?

EMHI - još jedan test mentalnog zdravlja za provjeru trebate li psihološku i/ili psihijatrijsku pomoć. Autor je dr. Robert Epstein.

Healthyplace - online psiho testovi vezani uz zdravlje

Mental-health-today - pregledno kategorizirani testovi mentalnog zdravlja uz napomenu da služe samo za edukaciju i ne mogu zamijeniti pravu procjenu koju možete dobiti kod psihijatra, a jednim dijelom i kod kliničkih psihologa.

Zdravlje - 50 savjeta za održavanje zdravlja.


Podržimo Zakon o zabrani pušenja!


Testovi za pušače - Pušite li najviše radi relaksacije, redukcije tenzije, okupiranja ruku, navike, stimulacije ili ovisnosti? Nekad se na stranicama Zavoda za javno zdravstvo Andrija Štampar nalazio test za pušače pomoću kojeg ste mogli saznati koji ste tip pušača, izračunati koliko vam cigareta skraćuje život i koliko trošite na cigarete.  Kao zamjena mogu poslužiti upitnici na engleskom jeziku:

Cancer.org - smoking-habits-quiz

Quibblo.com - what-kind-of-smoker-are-you


Test inteligencije, IQ test  Testovi osobnosti   Ljubavni testovi   Testovi zdravlja   Zabavni testovi   Testovi znjanja   Zagonetke, mozgalice   HAK testovi - autoškola   Seks testovi i kvizovi  


Testovi zdravlja - kratki prikazi raznih online testova mentalnog zdravlja, procjena fizičkog zdravlja, kao i kvizovi znanja o zdravlju.Link prema testovi.info:


Besplatni online testovi:Prijatelji:

Exchanged links

Razmjena linkova


Webmaster: e-mail

Do not copy content from the page. Plagiarism will be detected by Copyscape.

Copyright & Disclaimer

© 2018 www.testovi.info
~ testovi zdravlja