Sex testovi - upitnici seksualnosti

Izdvojeni su testovi u kojima je veći naglasak na seksu, a ako vam je na prvom mjestu ljubav onda pogledajte stranicu ljubavni testovi.


Testovi seksualne osobnosti:

Sex personality test - sa 68 pitanja ispituje vaš seksualni avanturizam (slobodu i odvažnost u seksu),  seksualnu ekspresivnost (izražavanje želja i potreba, te opću seksualnost), kao i koliko je začinjen vaš seksualni život (inovativnost, kreativnost). Besplatno ćete dobiti rezultat za samo jednu skalu, a za detaljnu interpretaciju svih triju subskala morate platiti. Zato je lakše ispuniti skraćenu verziju testa koja sadrži samo 10 pitanja i ispituje opću otvorenost prema seksualnosti, tj. koliko ste liberalni u stavovima prema sexu.


Sexhelp testovi ovisnosti - tri upitnika o seksualnim ponašanjima za svih koji sumnjaju da su ovisnici o seksu:

SAST - ispituje seksualno kompulzivna ponašanja koja mogu ukazivati na prisustvo seksualne ovisnosti;

Test "iznevjerene vezanosti" - niz tvrdnji koje opisuju traumatično vezivanje tijekom kojeg se osoba vezuje za osobu koja ju je iznevjerila, odbacila, povrijedila. Rezultat je tzv. "iznevjerena vezanost";

Internetska sex ovisnost - test koji ispituje online seksualna ponašanja.

Sex Help portal pruža i dodatne korisne informacije.


Seks test br 2 - da vidimo koliko ste naivni i čitate li ovo što sam napisao. Test pita Vaše ime i prezime, e-mail, ime partnera/ice, ime prijatelj/a/ice koja/i vam se sviđa.. i naravno test ne služi ničemu osim da vas prevari i pošalje odgovore autoru :-)


Ako vas zanima seksualno zdravlje potražite stranicu Hrvatskog Seksološkog Društva, a nije za ništa ni izračun kad su plodni i neplodni dani.


Sex testovi: testovi seksualnosti, spolnosti, te spolnih razlika i sličnosti.

Seksualnost - sex testovi

Sokrat: "Neistraženi život nije vrijedan življenja"


Besplatni online testovi: Exchanged links

Biometeo


Link kod za sex testove:

Webmaster: e-mail

Do not copy content from the page. Plagiarism will be detected by Copyscape.

© 2018 www.testovi.info
~ sex \ test \ sexualnosti