Ljubavni testovi - sex test i test ljubavi

Opisani ljubavni testovi su namijenjeni samo za starije tinejdžere i odrasle osobe, ali ovdje nema sadržaja koji bi zahtijevali posebne mjere ograničavanja pristupa. Primarno su zastupljeni testovi vezani uz ljubav, romantiku i odnose u vezama, a na posebnoj stranici su detaljnije istaknuti testovi seksualnosti ili sex testovi.Myloveskills - sveobuhvatan upitnik ljubavnih kompetencija autora dr. Roberta Epsteina. Imate li vještine koje su važne za održavanje i uspjeh dugotrajne romantične veze? Dobit ćete prikaz svojih vještina u 7 različitih područja, a to su: komunikacija, razrješavanje sukoba, samokontrola, upravljanje stresom, poznavanje partnera, seks i romantika, te životne vještine.


Funquizcards love-dating - razni ljubavni testovi za zaljubljene, opčinjene ljubavlju, romantikom i povezanim temama. Ima testova za žene, za muškarce, testova glede ljubavnih sastanaka i sl.


Sexpertize - ljubavni testovi, npr.: test seksualne osobnosti, test kompatibilnosti, test povjerenja u vezi, spremnosti za ozbiljnu vezu, stila komunikacije...


Love.ivillage - ljubavni kvizovi za žene. Npr.: otkrijte svoju erotsku osobnost, kakva ste vrsta djevojke, hoće li vaša veza na daljinu potrajati, koliko ste ljubomorne, koliko ste spremne za useljavanje u zajednički stan i volite li još uvijek svog bivšeg? Kategorije: sve o tebi, ljubav, obitelj i prijatelji.


Što želite u vezi - ljubavni kviz s pitanjima o tome što želite od svog partnera i što vam je bitno u ljubavnoj vezi: podjela financija, kućanskih poslova, romantični pokloni, povjeravanje emocija, kuhanje, slaganje s roditeljima, karijera, vjera u boga, održavanje dobre fizičke forme, uzimanje slobodnih dana za romantični odmor itd. Na kraju testa osim ponavljanja onoga što ste sami napisali dobit ćete i savjet o stvarima na koje trebate obratiti više pozornosti.


Lovetest - jedan od najstarijih portala s ljubavnim testovima. Većina testova su čisto praznovjerje vezano uz astro kompatibilnosti.


Romantic-tips test - zabavni, te jedan malo ozbiljniji: koliko ste zaljubljeni?


Links2love - ljubavni kvizovi za tinejdžere okruženi gomilom blještavih iritantnih reklama. No, prednost ovog sajta je u tome što za svako pitanje možete pogledati koji je odgovor najbolji. Još testova..


Teen385 - flert faktor - koji si tip: sramežljivi, bez promjene raspoloženja ili profi zavodnik. Na istom portalu možeš otkriti i koji si tip s obzirom na poduzetnost: koristiš svaku šansu za uspjeh, ponekad previše oklijevaš ili vječno odgađaš.


SEX I.D. - otkrijte kako radi vaš mozak! Neki istraživači tvrde da muškarci mogu imati ženski mozak, kao i da žene mogu razmišljati više na muški način. Saznajte više o spolnim razlikama mozgova ispunjavajući test korišten u BBC serijalu Tajne spolova.


Savjeti psihologa - ako imate ljubavnih ili nekih drugih problema možete se obratiti psiholozima putem e-maila.


Ljubavni testovi:

upitnici kvalitete ljubavnih odnosa u vezama, testovi seksualnosti, te spolnih razlika i sličnosti.


Besplatni online testovi: Korisni linkovi

Biometeo prognoza


Link kod za ljubavne testove:

Webmaster: e-mail

Do not copy content from the page. Plagiarism will be detected by Copyscape.

© 2018 www.testovi.info
~ ljubavni \ test \ ljubavi