Test znanja - online testovi znanja, kvizovi i ispitiAlbert Edward Wiggam: Inteligentna osoba uspijeva i uz minimum znanja, dok educirana osoba više ne treba inteligenciju kako bi ostvarila uspjeh u onome što zna.


Zagonetke i mozgalice - nova kategorija na testovi.info. Zagonetke su kombinacija testova znanja i testova inteligencije.


Go-mrav.com - Quiz - stranica s brojnim kvizovima na hrvatskom i engleskom jeziku. Provjerite koliko dobro poznajete latinske izreke, glazbu, povijest, geometriju, kemiju, prirodu, razne znanosti... Također, na Go-mrav se možete zabaviti i uz besplatne online igre kao što je Tko želi biti milijunaš?


PISA - međunarodni projekt kojim se svake tri godine procjenjuje čitalačka, matematička i prirodoslovna pismenost učenika u dobi 15 godina. Možete pogledati primjere ispitnih pitanja na hrvatskom (od 36. stranice) i isprobati testove na engleskom jeziku (mathematics, reading & science). Zadnje testiranje je provedeno 2009. i pokazalo je osrednju razinu pismenosti hrvatskih učenika.


Kviz.hr - natjecateljski i nagradni kvizovi. Prvo se morate registrirati, a nakon toga imate priliku natjecati se u znanju povijesti, zemljopisa, glazbe, sporta... U nagradnom dijelu čekaju vas i privlačne nagrade.


Geo - popularni magazin na svojim stranicama donosi online kviz znanja o vremenu i klimi. Nakon odabira između ponuđenih odgovora prikaže se opširnije objašnjenje točnog odgovora.


Maps-quiz - kviz u kojem je prikazan dio planeta na Google Maps karti, a zadatak je pogoditi u kojem je to dijelu svijeta. Odgovarate klikom na karti svijeta koja je ispod prikazanog područja.


Ispiti.net - portal s brojnim ispitima i kvizevima: od opće kulture, sporta, povijesti i zemljopisa do stručnih predmeta iz ekonomije.


Edukacija.net - Cognita demo lekcije i office testovi - besplatni testovi znanja korištenja računala i MS Office paketa (Word, Excell, PowerPoint i Access).


Etfos.hr - na stranicama Elektrotehničkog fakulteta Osijek nalaze se kratke poduke o mjerenju, primjeri, te kvizovi za provjeru naučenog o odlučivanju na temelju cjelovitog mjernog rezultata.


Efos.hr - ako želite znati više o financijskim tržištima i institucijama onda posjetite stranice prof.dr.sc. Novaka s Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Dostupni su nastavni materijali i testovi iz tog kolegija.

Engram.pondi.hr - gramatika engleskoj jezika online: kvizovi i zabava - kvizovi iz gramatike i općeg znanja (na engleskom), te vicevi, anagrami i igre.


Gradiste test - test znanja o Hrvatskoj. Nakon svakog odgovora dobijete povratnu informaciju o točnosti vaših odgovora.Znanje.org - razni testovi znanja na portalu iz susjedne nam države. Npr., test znanja iz nadrealizma, test znanja iz romantizma, kviz znanja o srcu, znanje o nekim psiho fenomenima, test o nekim temama iz socijalne psihologije, test znanja o modernoj umjetnosti, Michelangelo Buonarroti, kviz znanja o velikim geografskim otkrićima, itd.


Samoprocjena znanja u e-obrazovanju - teorija vrednovanja znanja na stranicama Carneta.


HAK - autoškola online testovi - provjerite svoje poznavanje prometnih propisa. Osim testova znanja na popisu je i jedan test ličnosti: koliko sam agresivan u vožnji?


Test inteligencije, IQ test  Testovi osobnosti   Ljubavni testovi   Testovi zdravlja   Zabavni testovi   Testovi znjanja   Zagonetke, mozgalice   HAK testovi - autoškola   Seks testovi i kvizovi  


 Testovi znanja - predstavljeni su testovi i kvizovi znanja koji pokrivaju širok spektar poznatog u raznim domenama ljudske spoznaje. Izaberite test znanja iz područja Vašeg interesa i provjerite koliko stvarno znate o dotičnoj temi. Također, ima i zabavnih, manje ozbiljnih testova.


Besplatni online testovi:


Kvalitetni linkovi

Apartmani Hrvatska

Karta Hrvatske


Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Webmaster: e-mail;

© 2018 www.testovi.info
~ testovi znanja